söndag 25 januari 2009

Digitala bildberättelse

Hej,
Här kan ni se min film som jag gjorde med hjälp av programmet MovieMaker.Det var inte lätt från början jag försökt många gånger men tillslut kunde jag lycka med det.Jag fick hjälp från google där jag fick en sida hur man göra film med movie maker steg för steg.
Efter inspelningen bli klart sen gick jag in på Youtube föratt lada filmen med hjälp av vår lärare Newal hur man fixa konto och annat.Allt var nytt för mig att göra inspellning och ladda film men om man inte ge upp så kan man klara bra tillslut tycker jag.Man skall inte vara rädd om det blir fel bara försöka igen och igen . Det finns alltid hjälp om man går in på google och söka.Där finns någon som skriver om någonting och det bra hjälpmedel tycker jag.

Se på film här


fredag 16 januari 2009

Intressant med blogg

Hej,Jag tycker det mycket intressant med blogg pga att man kan lära sig från andra och man kan känna sig att äga egen hemsida.Där man kan skriva och tycka om allt.Det är första gången jag har gjort och det gick bra,efter några försök.Det många sidor man skall gå in och läsa vad det betyder,det tar lite tid men det blir bättre med tider tycker jag i allafall.
Min pappa säger alltid att ta första steget är svårt men om man lyckas med det blir det lättare.Han menar att prova nya saker kan vara svårt i början men om det går bra blir det automatisk lättare.